MFV.HU
MAGYAR FÖLDTANI VÉDEGYLET
Kutatás, oktatás, környezetvédelem, természetvédelem, ismeretterjesztés és kultúra
HÍREINK
6
DEC
2018
Megjelent a Körösvidék első kiadványa!
Kedves Körösvidék rajongók!

Végre valahára elkészült az első ingyenesen letölthető online kiadványunk, aminek érkezésében ráadásul a Mikulás is segédkezett. :) Közel 40 oldalon keresztül olvashattok érdekesebbnél érdekesebb helyszínekről, romokról, történelmi személyekről, egy kicsi geológiáról, kultúrtörténetről, történelemről. Ez így elsőre talán soknak hangzik, de higgyétek el, minden mindennel összefügg és szoros kapcsolatban vannak egymással. Hiszen egy vár nincs kő nélkül, a kő nincs földtani tulajdonságok nélkül! :) Ennek szellemében igyekeztünk összeállítani nyolc kisebb fejezetet a Körösvidék megszámlálhatatlan atrakciói közül határon innen és túl.
Az alábbi linkről letölthetitek kiadványunkat ---> INNEN


Folytatása is hamarosan érkezik! SŐT! Aki szeretne nyomtatott formában is hozzájutni a kiadványhoz kérnénk, hogy írjon egy levelet nekünk a korosvidek.info@gmail.com címre. Nyomtatott verziót is tervezünk tehát, de ehhez egy előzetes felmérésre van szükségünk.
Nem is szaporítjuk tovább a szót, irány a letöltés! Kellemes olvasást és kikapcsolódást kíván a Körösvidék szerkesztősége, valamint ne felejtsétek el felkeresni, "lájkolni", meosztani, kedvelni oldalainkat!

www.korosvidek.blog.hu
www.facebook.com/korosvidek
www.mfv.hu
www.bihariturak.hu
© 2008-2022 MAGYAR FÖLDTANI VÉDEGYLET